Більше, ніж годинник. Цікаві фішки та можливості смарт годинника Elari Kidphone Fresh.

Більше, ніж годинник. Цікаві фішки та можливості смарт годинника Elari Kidphone Fresh.

Яскравий дизайн для сучасних дітей

Розумний годинник Elari KidPhone Fresh створений спеціально для дітей дошкільного віку та учнів початкових класів. Завдяки великому сенсорному екрану та зручному інтерфейсу малеча легко спілкується з однолітками та завжди залишається на зв’язку з батьками. А дорослі, своєю чергою, в курсі пересувань дитини та останніх новин з її життя.


Так само як інші дитячі годинники Elari (додати лінк на статтю з оглядом усіх моделей годинників), ця модель поєднує стильний дизайн з відмінною якістю матеріалів. Адже для виготовлення корпусу, ремінця та аксесуарів виробник використовує виключно безпечні та сертифіковані матеріали, які задовольняють усім європейським стандартам.

Що ж вміє смарт годинник Elari

  1. Спілкуйтесь у режимі телефонних дзвінків або у месенджерах, Обмінюйтесь фотографіями, голосовими повідомленнями або веселими смайликами.
  2. Контролюйте ситуацію навколо дитини з функцією віддаленого фото та аудіомоніторингу. Малеча відчуває вашу турботу у потрібні моменти навіть на відстані.
  3. Відстежуйте місцеперебування завдяки GPS-трекеру та мультинавігаційній системі навігації A-GPS/Wi-Fi/LBS. Налаштовуйте безпечні зони та отримуйте сповіщення на смартфон, якщо дитина перетне встановлені обмеження.
  4. З кнопкою SOS на корпусі годинника дитина зможе швидко повідомити батьків про небезпеку — на прив’язані номери одразу прийде сповіщення та 15-секундний запис навколишнього оточення.
  5. Щоб дитина змогла сфокусуватись на уроках чи тренування, у смарт годиннику передбачений режим «На заняттях», який легко увімкнути дистанційно. У цьому випадку доступні лише функції годинника та сигнал SOS.
  6. Клас захисту від вологи та пилу ІР 67 передбачає 100% пилонепроникність та стійкість до потрапляння води всередину гаджета навіть під час короткочасного занурення. Вперед до будь-яких пригод та вражень.
  7. Потужної батареї ємністю 480 mAh вистачає на добу безперервної роботи, а в режимі очікування — до 3-х діб.  Тож вам не доведеться постійно заряджати годинник.

Налаштування Elari KidPhone Fresh

Щоб дитячий смарт годинник став ще більш корисним та ефективним гаджетом, керуйте його налаштуваннями за допомогою спеціального мультимовного застосунку ELARI SafeFamily. Просто зі свого смартфона перевіряйте локацію дитини, фільтруйте вхідні дзвінки й список контактів та налаштовуйте геозони. ELARI SafeFamily підтримує IOS та Android, тож зручний батьківський контроль доступний для будь-якого смартфона.


Спілкуйтесь з малечею через мобільний зв‘язок або Wi-Fi. KidPhone Fresh дозволяє встановити nano-SIM та під'єднатися до бездротового інтернету. Дізнайтесь подробиці про те, як вставити сім-картку, у детальній інструкції, що входить у комплект пристрою.


Придбати Elari KidPhone Fresh можна в  інтернет-магазині за цим посиланням

Читати далі

Непомітний батьківський контроль. Як дитячі годинники Elari допомагають захистити дитину від булінгу.

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.