Дбаємо про безпеку дитини з дитячим годинником Elari Kidphone

Дбаємо про безпеку дитини з дитячим годинником Elari Kidphone

Дитячі смарт годинники  Elari — це стильні та багатофункційні ґаджети з великим сенсорним екраном, GPS-модулем, аудіо- та фотомоніторингом, які дозволяють батькам непомітно дбати про малечу. Завдяки яскравому дизайну, інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу, вбудованій камері та функціям безпеки вони сподобаються як дошкільнятам, так і  підліткам.

Фішки смарт годинників

1. Безпека

Дорога у школу, тренування чи ігри з друзями на майданчику — навіть такі повсякденні речі можуть стати джерелом небезпеки для малечі. Проте батькам тепер не доведеться постійно хвилюватися, адже смарт годинник Elari потурбується про дитину. Наприклад, смарт годинник Elari KidPhone 4G Round оснащений датчиком зняття з руки, сигналом SOS та GPS-трекером, тож дорослі швидко дізнаються про загрозу та перевірять місцеперебування дитини. А функції аудіо- та фотомоніторингу дозволяють віддалено прослуховувати та оцінювати ситуацію навколо.  

2. Дзвінки на відстані

Смарт годинник Elari KidPhone Fresh підтримує формат micro-SIM та під'єднується до інтернету. Зручно спілкуватися дистанційно: дзвонити, надсилати голосові повідомлення, фотографії у месенджери. А в Elari KidPhone 4G Round є функція відеодзвінка — батьки зможуть не тільки почути, але й побачити емоції малечі.

3. Вологозахист

Смарт годинники Elari — це розумні годинники для дітей. Компанія Elari врахувала активний спосіб життя школярів, тому забезпечила девайси надійним захистом від вологи. Навіть якщо дитина намочить ґаджет під дощем чи під час миття рук, вода не зашкодить пристрою.

4. Акумулятор

Оскільки у смарт годинниках багато різноманітних функцій, кожний девайс оснащений якісним та потужним акумулятором. Навіть при активному користуванні батареї вистачає на добу, а у режим «Очікування» – до 3 діб. 

Зарядний пристрій та інструкція з використання входять до комплекту. Додатково є широкий вибір аксесуарів: ремінці, захисні екрани тощо.

5. Якість

Компанія Elari турбується про безпеку дитини, і це стосується не тільки корисних функцій, а і якості самого пристрою. У кожній моделі браслет та корпус зроблені з гіпоалергенних матеріалів та відповідають європейським стандартам.

6. Застосунок

Безкоштовний застосунок «ELARI  SafeFamily» гарантує батькам непомітний контроль. Завдяки додатку можна фільтрувати дзвінки та контакти, вмикати функції аудіо- та відеоспостереження, активувати режим «На заняттях», перевіряти геолокацію й історію пересувань школярів. 

Застосунок дуже простий у використанні та безпечний — батьки з легкістю налаштують дитячі смарт годинники Elari віддалено та захистять дані надійним паролем. Ніхто крім користувача не зможе стежити за дитиною чи прослуховувати її.

Отже, смарт годинники Elari — це найкращий подарунок для дітей дошкільного віку, початкових класів та підлітків. Інтерактивний девайс зацікавить малечу з перших хвилин користування, а дорослим подарує ненав’язливий батьківський контроль. Купити розумний годинник можна в інтернет-магазині, моделей — дуже багато, кожний знайде для себе оптимальний варіант.

Читати далі

Дитячі смар тгодинники Elari: як вибрати найкращу модель годинника з асортименту
Як правильно налаштувати дитячий смарт годинник Elari

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.