Як правильно налаштувати дитячий смарт годинник Elari

Як правильно налаштувати дитячий смарт годинник Elari

Компанія Elari вже понад 5 років тішить користувачів розумними дитячими годинниками, які допомагають батькам турбуватися про дітей на відстані. Стильні та водонепроникні ґаджети оснащені сигналом SOS, крокоміром, GPS-трекером, аудіо та фотомоніторингом й іншими корисними функціями. Проте у деяких користувачів інколи виникають запитання, як правильно налаштовувати та користуватися девайсами. Тож у статті відповімо на найпоширеніші запитання.

Популярні запитання

Смарт годинники Elari швидко завоювали серця дошкільнят та школярів. Це й не дивно, пристрої продумані до дрібниць: інтуїтивно зрозумілий дисплей, вбудовані камера та MP3-плеєр та інтерактивні ігри сподобаються навіть дорослим. Однак якщо ви хочете, щоб розумний годинник послугував багато років, про нього треба піклуватися. Тому ось мініінструкція для різних моделей.


Як заряджати годинник Elari KidPhone 4G?

  1. Тут усе дуже просто, знайдіть зарядний пристрій, тобто USB кабель, у коробці зі смарт годинником та аксесуарами. 
  2. Вставте зарядку у розетку та спеціальний роз’єм на зворотній частині корпусу.
  3. Ось і все, годинник заряджається. Якщо батарея 450 mAh, то приблизно через годину девайс матиме 100% заряду.

 Як налаштувати годинник Elari FixiTime Lite?

  1. Коли ви увімкнете девайс, на екрані з’явиться QR-код. Проскануйте його та завантажте застосунок на телефон.
  2. Тепер зареєструйтесь у застосунку: вкажіть номер телефону, електрону пошту (на неї прийде код підтвердження) та придумайте пароль. Не забувайте, що задля безпеки пароль має містити великі та маленькі літери, цифри та інші символи.
  3. У застосунку заповніть профіль: додайте номер телефону годинника, ім'я дитини, зображення тощо.
  4. Вітаємо, ви налаштували дитячі смарт годинники Elari. Тепер ви з легкістю перевірите геопозицію дитини, історію пересувань, увімкнете режим «На заняттях», зможете фільтрувати контакти та дзвінки, прослуховувати оточення малечі тощо.

Зверніть увагу: користувач, який сканує QR-код першим, стає адміністратором годинника. Тільки в його кабінеті є спеціальний QR-код для додавання інших користувачів.



Як перевірити баланс на годиннику Elari?

  1. Найкращий спосіб — це зареєструвати номер у застосунку мобільного оператора. Так ви у будь-який момент зможете перевірити та поповнити рахунок. Рекомендуємо це зробити зі свого смартфона, до того як вставите SIM-карту у годинник.
  2. Інший оптимальний варіант — це активувати послугу «Довірена особа» або її аналог. Однак вона платна, детальніше про тарифи дізнавайте у свого оператора.

Як вставити сім-картку Elari KidPhone 2?

Дотримуйтесь простої інструкції:

  1. Відключіть запит PIN-коду, щоб школярам було зручно користуватися.
  2. Вимкніть годинник перед тим, як вставити SIM-карту.
  3. Вставте карту у спеціальний роз'єм на корпусі годинника.
  4. Ви впорались, увімкніть або перезавантажте смарт годинник.


Як скинути налаштування Elari KidPhone 2?

  1. Відкрийте месенджер  на своєму телефоні.
  2. На номер у смарт годиннику відправте повідомлення «pw, 123456, factory #» або «pw, 523681, factory #». Перевірте, щоб усі літери були написані правильно.
  3. Через кілька секунд ви отримаєте повідомлення від дитячого смарт годинника про скидання налаштувань, і девайс перезавантажиться.
  4. Дочекайтесь закінчення процесу й через деякий час відновиться до заводських налаштувань.

Не хвилюйтесь, піклуватися про смарт годинники Elari дуже просто — усю необхідну інформацію ви знайдете в інструкції, яка входить у комплект. Якщо бажаєте дізнатися більше інформації про смарт годинник та замовити, заходьте на сайт.

Читати далі

Дбаємо про безпеку дитини з дитячим годинником Elari Kidphone

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.