Непомітний батьківський контроль. Як дитячі годинники Elari допомагають захистити дитину від булінгу.

Непомітний батьківський контроль. Як дитячі годинники Elari допомагають захистити дитину від булінгу.

Згідно зі статистикою, понад 24% українських дітей хоча б раз стикались із булінгом або зазнавали цькування у школі. Булінг може проявлятись як психологічний тиск, так і включати фізичний вплив на дитину. А приводом для такої поведінки з боку інших може слугувати будь-що: зовнішність, яка нібито не є стандартною, погляди, які не збігаються із думкою більшості, або вчинки, які відрізняються від узвичаєних. Ситуація ускладнюється і тим, що зазвичай діти неохоче діляться із дорослими подробицями. Тож батьки можуть навіть не здогадуватись, що дитину ображають.

Як захистити дитину від булінгу. Поради для батьків

  1. Розвивати дитячу толерантність. Світ дуже різноманітний і в ньому є місце для усіх. Тому потрібно змалечку формувати в дітях повагу та терпимість, вчити лояльності до інших.
  2. Якщо дитина зазнала цькування, звернутись до шкільного психолога та скоординувати дії із вчителями, щоб уникнути повторення ситуації.
  3. Проговорити із сином або донькою, як реагувати на неадекватні дії, а також окреслити особисті кордони — дитина має  усвідомлювати, які дії, слова та вчинки є неприйнятними.
  4. Дитина зможе протидіяти булінгу, якщо матиме здорову самооцінку, надійний тил та підтримку рідних. Тому домашня атмосфера, сімейні стосунки та виховання такі важливі. 
  5. Бути уважними до своїх дітей. Більше спілкуватись, обговорювати, як пройшов день, цікавитись вподобаннями дитини.
  6. Придбати годинник для дітей з функцією батьківського контролю, аудіо та фотомоніторингу.

Сучасні технології та дитяча безпека

Коли дитина йде до школи, дорослішає та поступово сепарується від батьків, вона все одно потребує захисту та уваги. Саме тому важливо підібрати практичний та надійний гаджет, який допоможе батькам не втрачати зв’язок із дітьми навіть на відстані. 


Розумний годинник Elari — не лише стильний аксесуар. Це сертифікований мультизадачний пристрій зі зручним інтерфейсом та оптимальним набором функцій для щоденних потреб дитини:

  • спілкуйтесь через мобільний зв‘язок або Wi-Fi, смарт годинник підтримує nano-SIM та бездротове інтернет з’єднання;
  • сенсорний екран, дзвінки та відеозв'язок активуються натисканням однієї кнопки;
  • віддалений фото та аудіомоніторинг;
  • вбудований GPS-модуль, контроль місцеперебування та можливість налаштування безпечних зон;
  • кнопка надсилання сигналу SOS, після активації протягом 3 секунд на батьківський смартфон надійде сповіщення, геопозиція та аудіо із записом середовища навколо;
  • спілкування у месенджері, голосові повідомлення та вбудована камера для обміну новинами та фотографіями.

Як налаштувати дитячі смарт годинники Elari.

Завдяки зручному застосунку «ELARI  SafeFamily» дорослі можуть встановлювати потрібні налаштування: фільтрувати дзвінки та контакти, дистанційно вмикати режим «На заняттях» та прослуховування, перевіряти геолокацію та історію пересувань, а також контролювати баланс і рівень заряду акумулятора. Застосунок допоможе захистити дані надійним паролем.


Як бачимо, розумні годинники для дітей — це корисний пристрій для школяра чи дітей дошкільного віку, який допоможе захистити дитину від негативного впливу оточення та стане запорукою батьківського спокою. Ознайомитись з асортиментом та купити дитячий смарт годинник ви можете в інтернет-магазині за цим посиланням.

Читати далі

Більше, ніж годинник. Цікаві фішки та можливості смарт годинника Elari Kidphone Fresh.
Перший розумний гаджет. Що краще придбати для дитини: телефон чи смарт годинник.

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.