Перший розумний гаджет. Що краще придбати для дитини: телефон чи смарт годинник.

Перший розумний гаджет. Що краще придбати для дитини: телефон чи смарт годинник.

В житті кожної дитини настає важливий та цікавий період, коли вона йде до школи: нові знання, друзі та враження. А для дорослих цей етап стає неабияким випробуванням. Адже малеча, з одного боку, стає самостійною та незалежною, а з іншого — все одно потребує батьківського контролю та захисту. Щоб завжди залишатись із дітьми на зв’язку, батьки замислюються над покупкою дитячого годинника або мобільного телефону. Проте варто розібратись, який з цих пристроїв краще підходить на роль першого дитячого гаджету?

З якого віку дитині можна користуватись смартфоном

Дітям подобається імітувати звички дорослих і в гаджетах вони так само прагнуть наслідувати батьків, тож досить рано починають просити мобільник для власного користування. А якщо в сім’ї є брати та сестри, малеча апелює тим, що в старших вже давно є смартфон. Проте психологи радять для знайомства із телефоном вік середньої школи 10-12 років. У цьому віці діти більш відповідально та уважно ставляться до власних речей і менш імовірно, що вони загублять недешевий пристрій. Однак при користуванні телефоном актуальним є питанням кібербезпеки, адже можливості батьківського контролю в цьому випадку досить обмежені.   

Розумні годинники для дітей та їх переваги.

На відміну від смартфона, смарт годинник — це пристрій, розроблений з урахуванням віку дитини. Його інтерфейс та функціонал підходять навіть дошкільнятам. До того ж більшість моделей оснащені датчиком зняття з руки та функцією відстеження GPS, щоб малеча не губила гаджет, а батьки могли відстежити місцеперебування дитини.

5 причин придбати дитячі годинники Elari

  1. Кольоровий сенсорний дисплей, з якого легко здійснювати дзвінки, спілкуватись в месенджері та записувати голосові повідомлення.
  2. Функція аудіомоніторингу дає батькам можливість у будь-який момент прослухати, що відбувається навколо дитини.
  3. Якщо дитині негайно потрібна допомога, сигнал SOS активується натисканням спеціальної кнопки. При цьому батьки одразу отримають сповіщення на телефон та 15-секундний запис фонового оточення. 
  4. Щоб дитина концентрувалась на уроках чи тренуванні, годинник Elari передбачає режим «На заняттях»‎. Під час його активації у гаджеті не доступні ігрові функції — лише кнопка SOS та годинник.
  5. Завдяки GPS та LBS системам навігації легко фіксувати геолокацію та налаштовувати безпечні зони. Якщо дитина залишає їх, батьки отримують миттєве сповіщення.

Щоб налаштувати функції смарт годинника, потрібно встановити у нього сім-картку будь-якого мобільного оператора та під’єднатись до мережі Інтернет. А за допомогою мультимовного застосунку ELARI SafeFamily процес налаштування легко виконати безпосередньо зі смартфона.

Додаткові функції

Усі моделі девайсів Elari виготовлені з сертифікованих гіпоалергенних матеріалів та мають захист від вологи та пилу різного ступеня.


Наприклад, модель Elari KidPhone 2 із класом захисту IP 54 захищена від пилу та бризок води, тоді як годинник Elari KidPhone 4G має найвищий клас — ІР 67, що гарантує пилонепроникність та невразливість до короткочасного занурення у воду.


Весь асортимент годинників представлений в інтернет-магазині.

Читати далі

Непомітний батьківський контроль. Як дитячі годинники Elari допомагають захистити дитину від булінгу.
Дитячі смар тгодинники Elari: як вибрати найкращу модель годинника з асортименту

Залишити коментар

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.